Nov. 4th History in the Making


Kl. 04.31

Klockan är ungefär halv fem på morgonen när jag skriver det här...är så jävla trött. Kom precis hem från premiären av nya bond filmen Quntum of Solace...den var grym detaljerad rapport från kvällen dyker upp inom kort...ska sova nu....GOD NATT

//Ebony

Det har dröjt för länge jag vet...

Kanyes video till första singeln från 808s and Heartbreaks : Love Lockdown


//Ebony

...

Okej allting rullar på bra jag är inte sjuk...-are än vanligt iaf. Väldigt taggad för imorn/övermorrn dock. Nya bond filmen har premiär, ska juh då stoltsera med att se den på natten mellan torsdag och fredag för att vara först...haha. Det blir självklart Rigoletto eftersom alla andra biografer SUGER...hehe. Det roliga eller rättare sagt häftiga är att det bara finns 15 platser kvar...!!! Rigoletta tar 918 pers, fatta att 903 pers har bokat biljetter och ska se filmen, INSANE.



//Ebony

Läckage...Läckert...Dålig Ordvits

haha det börjar närma sig skivsläpp för Kanye nu :) nice som fan men mindre nice är att låtar läcker ut. Ibland undrar jag hur fan det går till?...Är det någon girig släkting till producenten som fått höra låten och sedan börjar skicka runt? Det är skumt iaf.
Här är iaf Robocop..Läcker låt xD



//Ebony

det är inte roligt, ok?


Waasup 2008

reply till min tidigare post!

Btw Ivory

I'm never but a stone throw away....

Guess What...vädret suger

Okej vädret suger rätt hårt, men på det positiva så är det väl lite mysigt...tolka hur ni vill. Ikväll ska jag utöka mitt allmänseende av film...tänkte se Edward Scissorhands med Johnny Depp och regisserad av Tim Burton. Har hört att den ska vara bra och jag gillar den kombon av skådis och regissör jag menar Sweeney Todd och Charlie and the chocolate factory blev man juh inte besviken av att se...


Ciao
Ebony

Talkin Talkin Talkin Talk....

I know there's some things that you aint told me
I did some things but that's the old me


Kanye West - Heartless

Guitar Hero World Tour

Nya guitar hero kommer snart och ska kokurrera ut Rock Band....We'll See

Här är iaf reklamfilmen:


ebony borta...

så ni får helt enkelt stå ut med mig fuckers!
moahaahahahahaha!

Folkpartiet vill....




måste köpa ny dator innan...

/ivory

im really white...


/ivory

Duschlåt # 5: Pro Nails

Haha längesen jag  la upp det här och tro inte att det är så att jag inte duschar jag har bara itne sjungit så mycket. Så den här låten får ni fantisera fritt hur det låter ;)


Old School #6: Too Long


Bokstavligt talat...


I'm sorrry

Förlåt alla som inte läser...jag skriver inte så ofta och mycket jag vet... men men nu på sistone har jag haft annat för mig ska börja spamma igen!!! WIIIHOOO jag hör era glädjerop. Det första jag ska säga är att jag ska äta tårta snart!! Cooolish jag veett, det andra är att jag har testa CS4 och det är nice, väldigt nice faktiskt. Nu ska jag nog käka lite och kollar runt nätet. Såg ett sjukt roligt klipp i min Touch förut...räkna med att det kommer hit snart;)


//Ebony

Evolver

John Legend har nu släppt sitt tredje studioalbum Evolver. Har inte hunnit lyssna igenom helt men sådär på håll känns det grymt. Han är defintivt vår tids största manliga soulartist. Min personliga favorit är Stay With You från hans första platta Get Lifted. Ut o köp eller något gott folk. Detta är ett geni vi snackar om!!



Confessions part six

Vissa personer ändras andra inte, det är bara dåligt. Kan det inte vara tvärtom de man vill ändra på ändras och de man vill låta vara är sig själva hela tiden. Även om du inte inser det så finns det ingen vänskap kvar mellan oss nuförtiden. Och tyvärr kommer den inte komma tillbaka efter det här heller, det trista är att du inte förstår....nu ska jag sluta whina srry Ivory.


//S

Äntligen!

Kanye har släppt en unmastered studio version av hans nästa singel Heartless...Fan snart kommer hans nya skiva den kommer vara grym. Han har sagt att det kommer vara en pop skiva där han använder autotune i princip hela tiden. I vanliga fall gillar jag inte autotune. Men Kanye är Kanye och som han själv säger är det en jävligt rolig effekt. Hur som helst äger texterna och det är läskigt vilken kreativitet den snubben har...

Rep. to mr.West

//Ebony



Let it Rock

Hörde den här på radion igår lyckades hitta den på Yahoo...:D


Missed me...

Fan har inte skrivit på hundra år känns det som...Bortrest under helgen, paddling i sörmland....Det va, hmmm, intressant. Sitter och lyssnar på musik på youtube just nu. Fick lite nya perspektiv på saker igår det var kul...eller inte. Ska återgå till mitt liv och sluta skriva nu...

Ciao
Ebony

hitman

tankade och såg filmen Hitman nyss (i 720p ofc). grym actionrulle, inget überserious. den är ju baserad på hitman spelen. grymma effekter, helt okay skådespel och manuset var bra. plus för den heta ryskan, olga kurylenko som dessutom spelar bondbrud i QoS, fan vad epic!



go stevie!


Epic Moviescenes #5: Red or Blue


I'm in luuuv

Apple fanboy @ Keyboard...Idag är en spännande dag....idag fick jag reda på att det finns en ny dator på marknaden :O the new macbook...YES!





Luuv it

//Apple Fanboy

Tired of playin the game...

God morgon alla ickeläsare...trött som fan idag...sitter och surfar runt och lyssnar på musik...det funkar helt okej....typ. lLite trista nyheter om träningen igår men jag vet inte. Life goes on. Just nu i min iPod: Consequence feat Kanye West : The Good the Bad and the Ugly. Helt okej faktiskt. 
Bakade kladdkaka igår, supergott. Hade lite whipped cream också...MUMS. Fan att man ska vara så trött. I helgen blir det spännande aktiviteter då är det paddling i sörmland som gäller.Shit Ouups nu kanske jag röjde min identitet. Tur att ingen läser det här då. Eller ioförsig läser juh Ivory ibland såå...Det vore juh übertrist om han fick reda på vem jag är...


//Ebony

Bullsh*t

Okej © suger. Ska jag stava det C-O-P-Y-R-I-G-H-T !!! Jag lade upp en video där JamesAtWar @ youtube drev med Mccain och Palin. Nu när jag skulle söka på den fick jag upp det här:



Så copyright suger för även om de hade copyright på musiken(American Boy- Kanye West och Estelle) så tror jag ingen av de artisterna bryr sig!

Så jävla fjantigt...Warner Music Group ni är officiellt Fjantiga! Låten går ändå att lyssna på här http://www.myspace.com/jamesatwar ;)

PS. Som tur var så tankade jag videon från youtube och har den på min iopd :D .DS.

//Ebony

Wi Chan Znakka Hur Muikket Chiet Wi Wiell

Fördelar med att ingen läser våran blogg:

1. Vi kan smutskasta allt och alla
2. Vi kan säga vad vi egentligen tycker om folk vi känner
3. Vi kan skriva jätteointressanta saker
4. Wi beHövär iNtä brui Åss åHm hurr wie ztawarr
5. Vi kan berätta stora hemligheter...och små för den delen


I stort sett går alla dessa att sammanfatta i en mening: Wi Chan Znakka Hur Muikket Chiet Wi Wiell ( Vi kan snacka hur mycket skit vi vill)

//Ebony and Ivory

Healthy...but still mental

Okej nu är allt back to ordinary...frisk tränar och lagom sjuk i huvudet. Life Goes On. Aja ska väl snart gå och lägga mig tror jag är lite eller rättare sagt myckt trött. Glädjande är väl att många av de saker som jag haft beslutsångest för har löst sig fin fint. Men satfläsk vad vissa människor gör mig besviken och ja jag sa satfläsk och nej jag tänker inte förklara varför. Hoppas inte fel människor tar åt sig...Men o andra sidan läser aldrig någon här så jag sitter nog säkert.


//Ebony

To My Zombiluvving Friend Ivory

From Ebony...You'll love this.




They'll Swallow Your Soul...Anything Else Will Cost You...LOL

clipcritics


grymt jävla klockrena videos, checka in dem på youtube ;D

808:s and Heartbreaks...25:e November



Omslag från första Singeln Love Lockdown. Andra singeln kommer heta Heartless, grym låt av det jag hört :)

Längtar som fan, hoppas de inte skjuter upp releasen!!!

Tough Luck y'all lost one...

God morgon!

Sitter och lyssnar på musik nu...har haft en helg. Yupp en helg inte en bra helg inte en dålig helg bara en helg. I stort sett så suger det kanske men kanske inte. Har inte kunnat träna på en vecka så det är en annan sak som verkligen suger. Får börja igen nu när jag är frisk!...typ.
Just nu känns det som om jag behöver fatta sjukt många beslut. Massa olika saker att tänka på och det är inte heller så nice. Det är sjukt hur man kan känna sig on top of the world ena sekunden och sen andra är man nere på botten igen...Men jag gissar att det hör till livet.
Däremot är jag trött på all jävla dubbelmoral. Kanske för att jag håller väldigt hårt på min moral men ändå...Folk ändrar åsikter om saker som påverkar relationer, jag är jävligt besviken på er. Men men alla utvecklas och man växer ifrån folk hela tiden. Vill bara säga att nu är det för sent, det som var är precis det som var. Så fuck that. Nu är det nu som gäller. Tough luck y'all lost one. Jag vet att jag ändras också men jag bryr mig inte, alla ändras och JAG saknar inte det förflutna. Man lägger det bakom sig och går vidare.
jag tänker inte skylla på någon för att det blir såhär, det är bara så det är.

Tur att ingen läser det här...

//S

bekanyenow.com


Lol xD


newsflash

blondinbella ska sluta blogga, yey! :D

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3520203.ab

Confessions part fem

KAOS

swe-port

0-0, vi förlorade inte iaf. 

Ur askan in i elden...igen

Kunde andas ut i 5 minuter och hoppas på det bästa. Men varför ska livet vara lätt... som sagt life sucks, big time.

//Ebony

Old school #5: So True...


Guess What...Life Sucks...huh?

Jag vet att man inte alltid kan få som man vill i alla saker men ibland känns det bara sjukt irriterande. Jag vill en sak någon annan vill en annan. You can't always get what you want. Hur mycket ska man offra. Ska man offra sin moral eller ska man offra sina intressen. Det är det som gör att livet suger. Jag vill inte offra något, vill inte ändra på mig. Men samtidigt vill jag inte att livet ska suga, typ som det gör nu eller kommer göra senare. Hur hanterar man olika moraler, vem ska ge med sig. Inte jag inte någon annan, vad händer då? Är det då det är slut?


//S

Epic Moviescenes #3: Damn it Fred


Helg!!!

Så var det helg, niceprice. Sluta tidigt idag dessutom ännu mer nice. Sitter hemma en stund eller rättare sagt hela kvällen. För mig är helg=chans att blir frisk....FINALLY. Har haft en bra vecka ändå synd att den ska sluta såhär bara.

//Ebony

Confessions part 4

Love hurts when you do it right, right?

808:s and Heartbreaks

Kanyes skiva är på väg...Fan va jag längtar. Hoppas bara att han håller, hoppas att han inte glömmer College Dropout och vart hans musik startade. Love Lockdown är första singeln och den är grym. Heartless är en enligt mig ännu bättre låt som han har spelat på koncerter. Hoppas skivan kommer snart. Kanye är ett geni när det gäller musik ingen kan sampla som honom, eller jo förresten det finns säkert någon som kan men inte med kanyes förutsättningar. Ska sluta glorifiera honom nu för det kan bli för mycket. Jag tycker bara han är jävligt bra.

btw. Kanye om du råkar läsa det här dämpa autotune lite


//Ebony

Old School # 4: På tal om feber


Va seeeeeeegt!

Fortfarande sjuk, det suger jävligt mycket. Hade skolfoto idag det sög däremot inte, ingen skola på hela dan. Fotona blev bra dessutom. Inte för att jag bryr mig egentligen jag är juh trots allt kille. Jämställdhet FTW!!...typ. Pallar inte vara sjuk längre. Jag orkar verkligen inte. Okej jag kanske inte är jättesjuk jag är bara sådär halvt sjuk. Sådär irriterande sjuk, det bryter liksom aldrig ut man bara går runt och snyter sig och nyser hela tiden men får aldrig någon feber...

SUCK

// Ebony

I don't like the look of it


Haahahah LOL 90-tal

Sitter och kollar på VH1 och Viewers jukebox( man får önska låtar). Tydligen har Tim Jensen,Danmark önskat låten Pray med MC Hammer... Jag blev grymt förvånad. Trodde inte han gjort något mer än U Can't Touch this... hahah men där fick jag, LOL. Fan 90-talet va grejer det, sjuka kläder,boyband, tuggummipop och magtröjor.



//Ebony

Politics

Och så har vi kommit till den intressenta poltiken igen. Yiipiii :) eller nåt. Kortfattat låter det så här: En dryg månad ( i alla bemärkningar) kvar till presidentvalet i USA. Spännande, tycker många. Förhoppningar ligger väldigt mycket på ett färgbyte i Vita huset...haha ett försök till ordvits.


Spana in det här klippet på Mccain och THAT ONE ?!



//Ebony

Epic Moviescenes #2: Ahh Hell Naaw


Duschlåt # 3: Lite old school men That's Life


Confessions part 3 ( rephrased)

I don't like that people smoke...

//S

God morgon...typ

God morgon!

Inte för att det är morgon och inte för att jag precis gått upp utan för att jag gillar orden! Inte mycket som blivit gjort idag men det har gått bra ändå. Överlevde dagen så att säga. Nu blir det väl käk och så, pallar inte fixa något just nu. Btw så suger SL extra mycket eftersom deras morgonbussar inte håller några tider. Nu när jag tänker efter tror jag till och med att jag drömde om SL och hur illa de luktar! Pallar inte ens tänka på de.

//Ebony

Still sicko

Fortfarande sjuk tyvärr...ska roa mig med att kolla fringe snart. Måste se klart på CSI först. Haha TV styr mitt liv...typ. GRymt skönt att det dåliga vädret från i söndags inte fortsatta iaf. Jaja jag vet alla som inte läser börjar tröttna förlåt...


//Ebony

HAHA election day


Old School #3: And now the end is near...


World News#1

Så vad har hänt i världen idag då?

Ekonomikrisen fortsätter Riksbanken lånar ut sammanlagt 100 miljarder till bankerna. 
Viking Line färjan Rosella fastnade utanför Kapellskär i 5 timmar igår pga blåst.


Och sist men inte minst har vi Norge,ett ganska litet land, som vill dra Apple inför rätta. Konsumentombudsmannen anser att det är fel att man bara kan spela upp materialet i företagets egna mp3 spelare. Norge orka?! Tror ni att de kommer ändra sin policy och sina ideer bara för att ni inte tycker det är bra?!

Suck!
Ebony

Sicko in the morning,Sicko all day

Den här dan började bra? typ. Sjuk och skitseg men vad ska man göra. Förkylningar hör väl till livets alla omöjligheter.

Sl var iaf sjyssta och kom i tid imorse. Hann med bussen med bra marginal, till skillnad från igår. Pendeln var skitsen pga fuckin signalfel i Tumba...! SUCK!

Aja får se vad som händer ikväll förmodligen chill hemma med lite TV eller så blir det hårt skolarbete....eller om jag mår bra blir det hårdträning. Det sista är en väldigt hypotetiskt i nuvarande tillstånd.

//Ebony

Läskigt bra!

Sjukt life altering film jag såg i helgen
 

Sicko

Fan! Tror jag börjar bli sjuk...Not good. Får hetsa för att bli frisl under natten fan!

//Ebony

Fringe

Sitter och kollar på reprisen av Fringe på femman. Verkar läskigt bra faktiskt om man gillar fantasy och sci-fi. Det är typ som Lost vs. X-Files...haha om ni förstår.

//Ebony

sorry scandinavia

this is a load of bullcrap, som cartman skulle sagt.
vad i helvete, jag har kunnat se alla south-park säsonger gratis de senaste månaderna, lagligt och nu funkar inte skiten på grund av ngn jävla moderat-byråkrati-copyright shit. FUCK!

Epic Moviescenes #1: Bad Motherf****r


SL...del ett

Hmm... vad står SL för igen, Stockholms Lurendrejare kanske om man ska vara lite Old School. Eller kanske Samlade Lactalirrationer om man vill vara lite medicinsk. Hur som helst tycker jag inte om det, för en väns skull vill jag säga i 9,5 fall av 10.
Bussarna är sena hela tiden majoriteten av busschaufförer är otrevliga och verkar ha glömt hur det är att vara människa. Kom igen FFS det är ett yrke inte något jävla symbiot som tar över er innifrån och tvingar er att vara idioter!!! Om ni ser någon komma springa och ni precis lämnat hållplatsen, Vänta någon sekund!!! Visa lite hänsyn.


Orkar inte prata mer om det nu men var säkra på att det dyker upp ännu en gång här på bloggen.


//S

Hola!

Hallå allihoppa(eller nåt). Hemma efter prov och diverse annat, är jävligt hungrig. Får se vad det blir för spännande. Imorgon blir det jag vet inte vad ska väl ha någon rolig aktivitet för mig på kvällen kanske bjuda över någon zombiälskare som får underhålla mig. Vi får se helt enkelt.

//Ebony

btw så gick provet bra

omg! jesus is my friend to!


Oi!

Don't be hatin on Stevie...haha god natt gott folk.

Ebony and Ivory Lives on yet another day

//S

oi!

atleast i'm not blind mf!

Old School #2: Uppenbart men alldeles försent upplagd


Mycket tub...

Som ni kanske märkt (alla som inte läser) är det mycket tub här. Det är bara för att vi tycker det är roligare än massa text. Gissar att ni som inte läser tycker likadant (hängde ni med på ordvitsen?). Haha jag är väldigt trött nu men fan det måste pluggas annars blir det en trist morgondag. Känner mig lite småttstressad men det lär väl gå bra.

Ivory är lite smått aktiv som vanligt men jag tänker inte whina. Han gör som han tycker och tänker. Glöm inte att det är kvalite och inte kvantitet som räknas...typ. Här på bloggen har vi båda två.


//Ebony

Confessions part two

I'm in love....


//S

Busy Busy Busy....No Pain No Gain

Sorry att jag inte spammat på ett tag har haft skitmycket att göra men nu ska det fan sättas igång igen...typ. Ska dra iväg och träna nu iaf, sen är det prov imorgon så det blir en tuff kväll. Men Men No Pain No Gain. Tacka Ivory för den jättefina work posten. Måste tagga nu ska hinna med bussen...juste SL där finns det mycket att säga. De får ett eget inlägg när jag kommer hem.


Ciao
Ebony

RSS 2.0